‘GÜCÜMÜZÜ CUMHURDAN ALIYORUZ’

İnsana dokunan yönetim anlayışıyla Yıldırımlı hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelen Başkan İsmail Hakkı Edebali, aile ve esnaf ziyaretlerinde hız kesmiyor.

 ‘GÜCÜMÜZÜ CUMHURDAN ALIYORUZ’
banner98
 Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Edebali ile El Ele’ projesi kapsamında Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle ziyaretlerine Yeşilyayla’da devam etti. Yıldırım’daki hizmet anlayışını yönetim olarak değil, toplumların tüm kesimlerinin etkin katılımın esas alındığı yönetişim olarak belirlediklerini hatırlatan Başkan Edebali, “Biz göreve geldiğimizde hemşehrilerimize ‘Yıldırım’ın sakini değil, sahibi olun’ çağrısında bulunarak bütün işleyişimizi buna  göre düzenledik. Projelerimizde ve çalışmalarımızda hemşehrilerimizin talep ve önerilerine büyük önem veriyor, katılımcı belediyecilik ilkesini esas alıyoruz” dedi.


3 YILDA 41 BİN 508 ZİYARET

Yıldırımlıların ilçe yönetimi ile ilgili daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için oluşturulan saha ekibinin 3 yılda 41 bin 508 aileyi ziyaret ettiğini aktaran Başkan Edebali, “Bu ziyaretlerin 513’üne bizzat katıldım. Biz toplum olarak komşuluk ilişkileri güçlü olan bir yapıya sahibiz. Birlik ve beraberlik bağlarımızı daha da güçlendirmek, insanlarımızın beklentilerine daha sağlıklı ve müspet cevap verebilmek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bizim bütün gayretimiz ve tüm çabamız, gücümüzü aldığımız ‘Cumhur’un hayat standartlarını yükseltmek, yaşamlarını kolaylaştırmak” diye konuştu. Mahalle ziyaretleri sırasında esnafın çay davetini geri çevirmeyen Başkan Edebali, fırının başına geçerek ekmek pişirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0