Güçlü Türkiye İçin Yeni Sistem

İsmail Aydın Bursa’da Kültür Derneklerini ve Şehirlerarası Terminali ziyaret etti.

Güçlü Türkiye İçin Yeni Sistem
banner98

AK Parti Bursa Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. İsmail Aydın, referandum çalışmaları kapsamında Bursa’da Kültür Derneklerini, Şehirlerarası Yolcu Terminalini ve Bursa Kitap Fuarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretler kapsamında; Konya Kapaklı Yöresi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bursa Zonguldaklılar Derneği, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Bursa Tüyap Kitap Fuarını ziyaret eden İsmail Aydın, burada vatandaşların Anayasa Paketi ve 18 madde ile ilgili sorularını yanıtlayarak yeni sistemin Türkiye’ye katacağı değerleri anlattı.

Milletvekili İsmail Aydın, halkın acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını belirterek, büyük bir heyecan ve istekle Bursa Halkının hizmetinde olduklarını kaydetti.

AK Parti’nin 15 yıllık siyasi hayatında hep milletin hizmetinde olduğunu ifade eden Aydın, 'Başbakanımızın, 'Milletle irtibatını koparmış bir siyasetin ve böyle bir siyasi anlayışın başarılı olması, hizmet üretebilmesi asla mümkün değildir' sözlerini kendimize örnek alıyoruz. Çalınmadık kapı, halini ve hatırını sormadığımız insan, derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın; ‘’Biz neyi öneri olarak getirsek veya konuşsak, bununla alakalı çok afakî açıklamalarla konu çarpıtılmak isteniyor. Hep aynı sözler; ‘Cumhuriyet elden gidiyor, diktatörlük geliyor’ diye. Buradan soruyorum, 18 maddenin içinde hangisi diktatörlüğü getiriyor? Veya hangi madde meclisi işlevsiz kılıyor? Biz seçimin akşamında seçilecek hükümetin, ülkeyi 5 yıl yöneteceğini bileceğiz. Bizim için en önemli değişiklik bu olacak. Sürüncemede kalan ortamdan kurtulacağız’’ şeklinde konuştu.

BURSA 17 İLÇESİYLE EVET DİYOR

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Aydın, referandumda Bursa ve 17 İlçesi olarak evet oyu ile en güçlü katkıyı vermeyi arzu ettiklerini belirterek, "Bizler inanıyoruz ki Bursa’mızda diğer illerimiz gibi üzerine düşen görevi layıkı ile yapacak. Bu süreç, Türkiye'nin geleceği adına bir dönüm noktasıdır. Muasır medeniyet doğrultusunda ilerleme adına Türkiye tarihinin belki de en önemli seçimini yapacağız. Bu manada herkes üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.

"GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN YENİ SİSTEM"

Bursa’da 15 yılda yapılan yatırımlardan daha fazlasını bu dönemde gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İsmail Aydın, Aydın, 16 Nisan'da yapılacak referandumda evet oyu isteyerek, "Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar evet çıkacağına inanıyorum. Güçlü bir Türkiye için yeni sistem oldukça önemli bir yere sahip. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin geleceği açısından da çok önemlidir. İnanıyorum ki vatandaşlarımız en doğru kararı verecektir."dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0