banner102

GTSO'dan Üniversite Desteği

Gemlik'e bağımsız üniversite olması için başlatılan kamuoyu çalışmalarına en büyük destek, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'ndan geldi.

GTSO'dan Üniversite Desteği
 Gemlik Ticaret ve Sanayi odası olağan meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt ve Oda Meclis Başkanı Paşa Ağdemir Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kamil Dilek’in oda ziyaretinde dile getirdiği Üniversite girişinin düzenlenmesi konusunda yapılan projeyi meclis üyelerine aktardı. Meclis toplantısında konuşan GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, "Gemlik’te bağımsız bir üniversite kurulması için yapılan çalışmalara her platformda destek olduklarını belirterek, bu konuda da tek başımıza bir oldu bittiye getirerek değil, oda meclisimizin kararı ile bu işe girmek istedik” dedi.
Konu meclis tarafından bir yıl önce oluşturulan Ar-Ge komisyonuna havale edilerek, bu konuda geniş bir çalışma yaparak meclisin bilgilendirmesine karar verildi.
Öte yandan 2014 yılı için kısa değerlendirmede bulunan Paşa Ağdemir, odaya 2014 yılında bu zaman kadar 88 yeni üye kaydının yapıldığını belirterek, 40 üyenin ise oda üyeliğinden ayrıldığını söyledi. Paşa Ağdemir Gemlik kaymakamlığı tarafından yeniden oluşturulan İnsan Hakları Komisyonuna da oda yönetim kurulu üyesi Mehmet Anar’ın teklif edildiğini söyledi. Oda meclis toplantısında ayrıca Odalar ve Borsalar birliği tarafından oluşturulan Genç Girişimci ve Kadın Girişimci adaylarının bildirilmesine de karar verildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0