Gölyazı’nın en hanımefendi ve en beyefendi öğrencileri belli oldu…

Başarıyı Arttırma Merkezi (B.A.M.), Nilüfer İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Gölyazı Ünallar İlk ve Orta Okulu’nda bu eğitim-öğretim yılında başlanan ‘en hanımefendi’ ve ‘en beyefendi’ öğrenci yarışmasının kazananları yedinci sınıf öğrencisi Kardelen Özkez ile sekizinci sınıf öğrencisi Seyhan Zor oldu.

Gölyazı’nın en hanımefendi ve en beyefendi öğrencileri belli oldu…
banner98
 Yarıyılın en hanımefendi ve en beyefendi öğrencilerinin ödüllendirildiği törene; Okul Müdürü Mehmet Pektaş, Başarıyı Arttırma Merkezi (B.A.M.) Kişilik ve Şahsiyet Eğitimcisi Zehra Meral Dinçşahin, Madosan A.Ş. Genel Müdürü Nedim Yıldız, Madosan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Saygın’ın yanı sıra öğrenciler hazır bulundu.

Ödül töreni öncesi yapılan selamlama konuşmalarında konuşan ve sene başından beri çeşitli eğitimler vesilesiyle Gölyazı Ünallar İlk ve Orta Okulu öğrencilerle bir araya geldiklerini hatırlatan Başarıyı Arttırma Merkezi (B.A.M.) Kişilik ve Şahsiyet Eğitimcisi Zehra Meral Dinçşahin, “İnanıyorum ki sizler, ülkemizi emanet edeceğimiz, vatanını, milletini, bayrağını seven hedefli, iddialı, başarılı gençlersiniz. Bunun da ilk çalışmasını bugün hep beraber gördük. Sizlere yaşantınızdaki hanımefendiliğinizi, beyefendiliğinizi, başarınızı, üretkenliğinizi, çalışkanlığınızı ortaya koyduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizin gibi gençler olduğu sürece bu ülke hep daha ileriye gidecektir. Verdiğimiz Kişilik ve Şahsiyet Eğitimi ile bugün bunun örneğini yaşantınızla ortaya koyarak bizleri gururlandırdınız.” diye konuştu.

Öğrencilere “en olmak için elinizden gelen çabayı lütfen sarf edin” diye hitap eden Madosan A.Ş. Genel Müdürü Nedim Yıldız da, “Her türlü destekte bulunmaya çalışacak ve her zaman sizlerin yanında olmaya gayret edeceğiz. Sizleri böyle keyifli ve mutlu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Aynı zamanda sizin bugünlerinizdeki bu çalışmalarınız gelecekte sizlere inanılmaz fayda sağlayacaktır” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, bu eğitim-öğretim yılında başlanan ‘en hanımefendi’ ve ‘en beyefendi’ öğrenci yarışmasının kazananları olan yedinci sınıf öğrencisi Kardelen Özkez ile sekizinci sınıf öğrencisi Seyhan Zor’a hediyeleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0