Gökhan Gerçek Fırtınası Devam Ediyor!

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek Çirişhane mahallesinde yaptığı ziyaretlerde projelerini anlatarak " Yeni bir Osmangazi kurmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Gökhan Gerçek Fırtınası Devam Ediyor!
banner98

Osmangazi’nin bugüne kadar günü kurtarma için yapılan çalışmalarla yürüdüğünü ifade eden Başkan Adayı Gökhan Gerçek artık köklü projelerin ve çalışmaların yapılması gerektiğini söyleyerek bunu sadece kendilerinin yapabileceğini söyledi.

Adaletin Osmangazi'de herkesin yaşadığı yerde imar planı yapmakla sağlanacağını vurgulayan Gerçek, Biz kentin imar sorununu çözeceğiz. Bunu ancak ufku ve vizyonu olanlar yapabilir dedi.

Osmangazi’de tek hedefimiz halka endeksli bir hizmettir diyen Gerçek, halkında yönetimde söz sahibi olacağını belirterek, çalışmalar kapalı kapılar arkasında bir iki kişi ile değil halka açık ortamlarda ve halkla iç içe yapılacağını belirtti.

 Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek 30 Mart'ta önünüze bir sandık geliyor, bu sefer kendinize oy verin ve size iki dönemdir on yıldır gelmeyen hizmeti biz getirelim" dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0