GESİAD PROTOKOL TURUNDA

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

GESİAD PROTOKOL TURUNDA
banner98
 Genel Kurul sonrası göreve gelen GESİAD Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Bursa Valisi İzzettin Küçük ile bir araya geldi. Heykel’de bulunan tarihi Valilik Binasında gerçekleşen ziyarette, GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, derneğin yapısına ve faaliyetlerine dair Vali İzzettin Küçük’ü bilgilendirdi.

Yeni dönemde de Bursa dinamikleriyle iletişimi güçlendirerek devam ettireceklerini ifade eden Demiral, Bursa ve ülke adına faydalı projeler üretmeye çalışacaklarını ifade etti. GESİAD’ın Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna dikkati çeken Demiral, kısa bir süre önce olağanüstü genel kurul sonrası yapılan tüzük değişikliğiyle Türkiye’de TÜSİAD’ın ardından ‘İş İnsanları’ ibaresini getiren ikinci SİAD olduklarını da hatırlattı.

Ziyaret için teşekkür eden Vali İzzettin Küçük, GESİAD’a çalışmalarında başarılar diledi. Ülkemizde şirket ömürlerinin çok kısa olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük, bu anlamda kurumsallığının önemine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0