Gençlikten barış vurgusu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, CHP Mudanya İlçe Gençlik Kolları'nca organize edilen 30 Ağustos Zafer yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlikten barış vurgusu
banner98
Bursa'nın Mudanya ilçesinde, CHP Mudanya İlçe Gençlik Kolları'nca organize edilen 30 Ağustos Zafer yürüyüşü gerçekleştirildi.

Türk bayrakları ile yürüyüşe katılan vatandaşlar alkışlarla 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı. Mütareke Meydanı’ndan başlayan yürüyüş öncesinde alanda toplanan TGB Mudanya Şubesi üyeleri, sloganlar atarak hükümeti eleştirdi. Saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyan TGB üyeleri ve alandakiler, daha sonra İnönü Bulvarı’ndan İskele Meydanı'ndaki Atatürk anıtına doğru yürüdü. İşçi Partisi, ADD, Alevi kültür dernekleri gibi çeşitli parti ve sivil toplum örgütlerinin de katıldığı yürüyüşe, sahilde kafe ve restoranlarda oturan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.


GENÇLİKTEN BARIŞ VURGUSU


TGB Mudanya Şube Başkanı Deniz Oktay, yaptığı açıklamada, hükümetin milli değerleri hiçe sayan uygulamalarını tanımadıklarını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın emperyalist işgale ön ayak olduğunu ve Türkiye'nin tüm komşuları ile düşman hale geldiğini savundu. CHP Gençlik Kolları Başkanı Nurdan Şengül ise Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ sözünün, Orta Doğu'da yaşanan 'Müslümanı Müslümana kırdırma' oyunlarında bir kez daha anlam ve önem kazandığını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0