Gençler Balkon Şampiyonası'nda Osmangazi Fırtınası

Osmangazi Belediyespor Judo takımının başarılı sporcularından Melisa Çakmaklı, Gençler Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.

Gençler Balkon Şampiyonası'nda Osmangazi Fırtınası
banner98
 Şampiyonada farklı kategorilerde kürsüsünün tüm basamaklarında yer almayı başaran Osmangazili judocular, 3 madalya kazanarak önemli bir başarılar elde etti. 
Sırbistan’da gerçekleştirilen Gençler Balkan Şampiyonası’na Osmangazi Belediyespor Judo takımı sporcuları damga vurdu. Üstün bir performans ortaya koyarak rakiplerini yenen Osmangazili judocu Melisa Çakmaklı, 44 kiloda altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. 52 kiloda gümüş madalya kazanan Damla Çalışkan Balkan ikincisi, 48 kiloda Rabia Şenyayla ise bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu.
Gençler Balkan Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, bu güne kadar Osmangazi Belediyespor’da, altyapıya verdiğimiz önem ve güçlü destek sayesinde, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istediğimizi söyledik. Son yıllarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılar bizleri gururlandırıyor. Bu mutlulukları bizlere yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz sporcularımızın olimpiyatlarda yer almaları. İnşallah bunu da başaracaklar. Onlara olan inancımız tam” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0