Genç Prensler Şampiyon Oldu

Voleybol 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, grubun son maçında deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Gençlik Hizmetleri’ni tüm setlerde mağlup ederek ligde 20 maçta 18’inci galibiyetini aldı. Turuncu Lacivertli genç prensler, bu sonuçla topladığı 53 puanla grup şampiyonu oldu.

Genç Prensler Şampiyon Oldu
banner98
 Kurulduğu günden bu yana hemen her branşta İnegöl’e gurur yaşatacak başarılara imza atan İnegöl Belediyespor’dan bir şampiyonluk haberi daha geldi. Turuncu Lacivertli kulübün voleybol 2. Lig 2. Grupta mücadele eden takımı Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, grubun son maçında deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Gençlik Hizmetleri’ni 13-25, 14-25 ve 20-25’lik skorlarla 3-0 mağlup etti. Temsilcimiz bu sonuçla ligde oynadığı 20 maçta 18 galibiyet 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 53 puanla grup şampiyonu oldu.

HEDEF BİR ÜST LİG
Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor voleybol takımı, 5-6-7 Mart tarihlerinde Elazığ’da TÜRŞAD, Peyas Spor ve Sorgun Belediye takımları ile Play-Off maçları oynayacak. Ekibimiz grubunu ilk 2 sırada tamamlaması halinde adını 7 takımla birlikte finallere yazdıracak. Turncu Lacivertli ekip, eşleşme sonucu final maçında rakibini elemesi halinde 3 takımla birlikte bir üst lige adını yazdıracak.

TABAN: “TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”
Belediye Başkanı Alper Taban, sporu tabana yaymak adına kurulan İnegöl Belediyespor’un elde ettiği bu başarıya ilişkin açıklamalarda bulundu. İnegöl’ün Belediyespor ile ilçe halkının salon sporlarına olan ilgisinin arttığını dile getiren Taban, “Kurulma amacı her yaştan bireye spor yapma imkanı sunmak ve salon sporlarına olan ilgiyi arttırmak olan İnegöl Belediyespor’umuzun Voleybol 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız, mücadele ettiği grupta zorlu 20 maçlık periyodu büyük bir başarıyla tamamladı. 18 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 53 puan toplamayı başaran genç sporcularımız, gruplarında şampiyonluğa erişti. İnşallah Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan ve 3 gün sürecek Play Off mücadelelerinden de başarıyla ayrılmaları durumda bir sonraki turda üst lige çıkabilme mücadelesi vereceğiz. Ben tüm sporcularımıza elde ettikleri bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0