GENÇ MÜSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

GENÇ MÜSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
banner98
 Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 15 Temmuz şehitleri için taziye dileklerini sunan Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdülkerim Demir, “Kahraman Türk polisi hain kalkışma gecesinde cansiperane vatanını ve milletini savunmak için çabaladı, canlarını verdi. Onlar bizim başımızın tacı. Onlara teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Bu ülkenin 15 Temmuz’u asla unutmaması gerektiğini belirten Demir, “Bizler bu ülkenin geleceği olarak, güzel ülkemizin bir daha hain 15 Temmuz kalkışması gibi bir olay yaşamaması için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye söz veriyoruz. 15 Temmuz’u ne unutacağız ne de unutturacağız” dedi. 

 

Genç MÜSİAD’ın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise gençlerin bu ülkenin parlak geleceği olduğunu söyledi. Gençlere tavsiyelerde bulunan Yıldız “FETÖ bu ülkenin maddi ve manevi tüm değerlerini altüst etmeye çalıştı. Sizin gibi parlak gençlerin gerek iş hayatında gerekse de sosyal hayatta bu tahribatı düzelteceğine inancım tam. Kul hakkı yemeden sağlanan helal kazanç güzel ahlaka da tesir eder. Sizlerin de bu minvalde ilerlemenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0