GENÇ EDEBİYATÇILAR YILDIRIM’DA BULUŞTU

YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNİ YAPTIĞI ‘ULUSLARARASI GENÇ EDEBİYATÇILAR BULUŞMASI’ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SAHNE ALAN SERDAR TUNCER SESLENDİRDİĞİ ŞİİRLERLE SANATSEVERLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI.

GENÇ EDEBİYATÇILAR YILDIRIM’DA BULUŞTU
banner98
 BURSA- Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajans Başkanlığı (TİKA) ile Sancak Medya işbirliğiyle 7 ilde düzenlenen “Uluslararası Genç Edebiyatçılar Buluşması” etkinlikleri kapsamında sahne alan Serdar Tuncer sohbet ve şiir dinletisi programıyla Yıldırım’lı sanatseverler ile biraraya geldi.
Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Genç Olmak Genç Ölmek” başlıklı sunumuyla gerçekleştirilen sohbet ve şiir dinletisine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Yunus Emre, Cahit Sıtkı Tarancı ve Sezai Karakoç gibi isimlerin şiirlerini kendine has yorumlarıyla okuyan Tuncer, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Gerçekleştirdiği sohbetlerle de Yıldırımlılardan tam not alan Serdar Tuncer, böyle bir geceye ev sahipliği yaptığı için Yıldırım Belediyesi Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0