Gemlik’te demokrasi nöbeti

Gemlik'de binlerce vatandaşın meydanlarda demokrasi nöbeti devam ediyor.

Gemlik’te demokrasi nöbeti
banner98
 Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 15 Temmuz darbe teşebbüsünün timsali haline gelen iskele meydanına isminin bundan böyle “Demokrasi Meydanı” olacağını söyledi. 
Demokrasi nöbetinin altıncı gününde 5 bine yakın Gemlikliye hitap eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, slayt eşliğinde darbe sürecini anlattı. Demokrasi nöbetinde kendilerini yalnız bırakmayan Gemliklilere teşekkür eden Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan tamam diyene kadar bu meydanlarda sabahlayacağız” diye konuştu.
Dünya üzerinde iyi-kötü savaşının Habil-Kabil’den bu yana devam ettiğini belirten Yılmaz, kara bulutların dağılması için 6 gündür meydanlarda olduklarını anlatarak, paralel yapıdan kopamayanlara bu mesajın iletilmeye devam edeceğini vurguladı. Vatandaşları paralel yapı konusunda uyaran ve onlara gönül vermiş komşularına karşı da dikkatli olmaya davet eden Yılmaz, “Sabırla, mücadele ile bıkmadan beyinlerini, kafalarını kiraya verenleri hep birlikte uyandırmak bizlerin görevidir” dedi.
FETÖ terör örgütünün iç yüzü ile de çarpıcı açıklamalarda bulunan Yılmaz, milli, manevi ve dini duyguları istismar eden Fethullah Gülen'in zekat, kurban derisi toplama, himmet adı altında paralar toplayarak, okullarında okuyan çocukları kamikaze olarak yetiştirmede kullandığını bildirdi. Bu çocukların bir takım istihbarat servislerinin de iş birliğiyle kendi halkına tankla, tüfekle, uçakla, bombalarla saldırdığını ifade eden Yılmaz, "Bunların yaptığını Yunanlılar bile yapmadı. Fethullah Gülen ve örgütü ülkesini sattı. Ülkesine ihanet etti. Türkiye düşmanı istihbarat servisleri ve ülkelerin kuklası oldu. Bu vatan hainlerini iyi tanıyın" dedi.
Gemlik Belediyesi vatandaşlara ücretsiz Türk bayrağı, çay ve lokma ikram etti. Sabah namazı sonrasında Gemliklilere çorba ikramında bulunuldu.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0