banner102

Gemlik'te Büyük Temizlik

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, atıl durumda olan 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gemlik'te Büyük Temizlik
 Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Yeni Mahalle Topçular Caddesinde 10 atıl durumda bırakılan metruk bina ile Halit Paşa ve Kayhan Mahallelerinde de 5 binanın yıkımını tamamladı. Bir yandan Kaçak yapılarla kökten mücadele veren ekipler, öte yandan da atıl durumda bırakılmış, tehlike saçan ve madde bağımlılarının mekânı haline gelen metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor. Gemlik Belediyesi yıkım ekipleri son bir yıl içinde 100’e yakın metruk bina yıkımını tamamladı.
Gemlik Belediye Başkan Vekili Gülşen Uslu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’da yıkımları yerinde inceleyip, ekiplerden bilgiler aldı. Gemlik Belediye Başkan Vekili Gülşen Uslu, Kaçak yapıdan asla taviz vermeyeceklerini vurgulayarak, bir yandan da toplumsal yara haline gelen metruk binaların yıkımını devam ettireceklerini ifade etti. Gemlik Belediyesi ekiplerinin son iki gün içinde 16 metruk bina yıkımı yaptığını anlatan Uslu, Belediye Encümeninin aldığı kararların ivedilikle uygulamaya konulduğunu açıkladı.
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’da, Encümen kararları doğrultusunda yıkımların devam edeceğini ifade ederek, iki gün içinde yıkımı yapılan binaların ardından sırada 15’e yakın metruk bina yıkımının daha olduğunu bildirdi. Kaçak Yapılarla Mücadele timinin de çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Avcı, günlük takipler ve raporlar doğrultusunda Kaçak yapılarla mücadeleden de ödün vermeyeceklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0