Gemlik Takımları Liglerden Çekiliyor

Gemlik’te faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri, Gemlik Belediyesinin araç desteğini çekmesi, sezon başlamadan verilecek malzemelerin verilmemesi ve açıklanan malzeme listesinde, çoğu yaş guruplarında malzeme bulunmaması nedeniyle, çeşitli yaş gruplarını amatör liglerden çekme kararı aldı.

Gemlik Takımları Liglerden Çekiliyor
banner98
 Çotanakspor U14 ve U17 takımını liglerden çekerken, gerekçe olarak deplasman maliyetlerinin 10 Bin TL’yi bulabileceğini, açıklanan listede de, çoğu yaş gurubuna malzeme verilmeyeceğini öğrendiklerinden çekilme kararı aldıklarını duyurdu.
 Zeytinspor U14 takımı ise, yine maliyetlerin yüksek olmasından dolayı liglere katılmayacağını duyurdu.
 Gemlik’te bulunan diğer takımların çoğunda altyapı ya herhangi bir destek alamadığından, sezon başlamadan liglere katılmama kararı aldıkları öğrenilirken, gerekçe olarak, Gemlik Belediyesi tarafından yürürlüğe sokulan Ödül Yönetmeliğinin şartlarına, Gemlik Belediyesinin uymaması gösteriliyor.
  Gemlik Belediyespor’un, tüm guruplarda yer almaya devam edeceği belirtildi.

 "Aileler tepkili"

 Amatör Spor Kulüplerinin altyapılarında çocukları bulunan aileler, takımların müsabakalardan çekilmesine tepki gösterirken, ‘’Türkiye’nin her yerinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları yapılırken, uyuşturucudan gençleri uzak tutan ana etken olan spora Belediyenin yeterli desteği vermemesine anlam veremiyoruz’’ dediler. Veliler “duyumlarımıza göre bir belediye başkan yardımcısı Gemlik’te bir spor kulübü için kapı kapı gezip para toplarken, diğer tarafta birileri içinde para dolu poşetlerle belediyeye gelip özel kalem müdürüne ilgili spor kulübüne teslim edilmek üzere binlerce lira para verirken, diğer kulüplere zulmedilmesine bir anlam veremiyoruz” dediler.
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0