Gelişi güzel çöp atana af yok

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, zamansız çöp çıkartan, boş arsalara çöp atan ve boş konteynırların etraflarına çöp atan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağını söyledi.

Gelişi güzel çöp atana af yok
banner98
 Amaçlarının daha da yaşanılabilir bir İnegöl olduğunu ve bundan sonra gelişi güzel çöp atanlara cezai işlem uygulanacağını ifade eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, iyi niyetlerin suiistimal edildiğini ifade etti. Kansu, "İnegöl akarsular bakımından zengin ve doğa harikası niteliğinde alanlara sahiptir. Çevreye doğaya ve gelecek nesillere saygısı bulunmayan insanlarca Çeltikçi, Kozluca, Bedre, İsaören, Hamzabey gibi derelerin kenarlarına ve etraflarına çöpler ve molozlar atılarak kirletilmektedir. Bu yaşanan çevre kirliliğiyle alakalı olarak geçtiğimiz günlerde uyarılarımızı yapmıştık. Ancak görünen o ki durumda bir değişiklik gözlenmemiştir. Bu gibi durumlarla tekrar karşılaşmamak için tekrar edilen durumlarda cezai işlem uygulanacaktır" dedi.
Duyarlı vatandaşların dere kenarlarına ve yeşil alanlara çöp ve moloz atan kişileri 153'nolu telefon hattına bildirmelerinin isteyen Kansu, "Çevremize, doğamıza ve gelecek nesillerimizin sağlıklı bir yaşam ortamına kasteden bu insanların tespit edilerek cezai işlem uygulanması hususunda desteklerinizi bekliyoruz. Pazar sabahı itibariyle çalışmaya başlayan aracımız ile sıkıntılar minimize edilerek temizlik işleri rutin olarak devam etmektedir. Elimizden gelen her şeyi yaparak halkımıza daha iyi hizmet vermek için mücadele edeceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0