GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURAN HİZMETLER

YILDIRIM BELEDİYESİ E-VERGİ MOBİL UYGULAMASI İLE 128 BİN VATANDAŞ ÖDEMESİNİ BELEDİYEYE GELMEDEN GERÇEKLEŞTİRDİ.

GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURAN HİZMETLER
banner98
 YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, “E- BELEDİYECİLİK HİZMETLERİMİZLE BÜROKRATİK İŞLEMLERİ HIZLANDIRARAK VATANDAŞLARIMIZIN ZAMAN KAYBININ ÖNÜNE GEÇİYORUZ.”


BURSA- E-Belediyecilik hizmetleriyle ilçe sakinlerini belediyeye uğramadan hizmet alma imkanı sağlayan Yıldırım Belediyesi, vatandaşların günlük hayatını da kolaylaştırıyor.


Yıldırım Belediyesi, bürokratik işlemlerde sunduğu teknolojik hizmetlerle vatandaşlara hızlı belediyecilik imkanı sunarak zaman kaybının önüne geçiyor. Modern çağın gereklerine uygun olanakların ilçe sakinlerinin kullanımına sunulan Yıldırım’da IOS ve Android işletim sistemi üzerinden 128 bin vergi ödemesi gerçekleştirilirken, Yıldırım NET ağı ile Emirsultan Meydanı, Yeşil Meydanı, Cazibe Merkezi 1-2, Cumalıkızık, Mimarsinan Parkı, Mustafa Kemal İlhan Parkı, Bayrak Alanı ve Şehit Komando Caner Çalışkan Meydanı'nda ücretsiz olarak sağlanan internet hizmetinden ayda ortalama 17 bin kullanıcı faydalanıyor. 


GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURAN HİZMETLER

Vatandaşların bürokratik işlemlerde e-belediye uygulamalarıyla önemli kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Uygulamalarımızla Yıldırımlılar için zahmetli ve zaman kaybına uğramalarına neden olan vergi ödemeleri ve ruhsat başvuru işlemleri, internet sitemiz üzerinden yalnızca dakikalar içinde gerçekleşiyor. E-Belediye uygulamamız ile vatandaşlarımızın işlerini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz” dedi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran uygulamalarıyla Yıldırım Belediyesi’nin ilçe sakinlerinin yanında olmaya devam ettiğini de belirten Başkan Edebali, “8 farklı lokasyonda kullanıma sunduğumuz ücretsiz internet hizmetimizle bilgiye ulaşma konusunda vatandaşlarımızı mahrum bırakmıyoruz. Bu hizmetlerimizi sürdürerek ilçemizin kalkınmasını, Yıldırımlıların hayatlarını kolaylaştıracak projelerle sağlamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0