banner102

Geleceğin mühendislerinden ziyaret

Shell Eco Maraton İstanbul ile Shell Eco Maraton Europa yarışmalarına katılan ve takım halinde derece alan Uludağ Üniversitesi Makine Topluluğu (UMAKIT) öğrencileri, Büyükşehir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geleceğin mühendislerinden ziyaret
 Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Konuşmasında Bursa ve Türkiye’nin üretime ihtiyaç duyduğunu, Büyükşehir’in tüm kaynaklarını 2023 hedefleri doğrultusunda her alanda seferber ettiğini vurgulayan Karlık, geleceğin üreterek kazanmakta olduğunu söyledi. UMAKIT öğrencilerinin aldıkları sonuçların gelecek adına umut verici olduğunu kaydeden Karlık, “Tek eksiğimiz çok çalışmak ve üretmek. Bunu yaptığımız takdirde, yolumuz da umutlarımız da açık. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler tamamen sizlerin arkasındayız” dedi.

UMAKIT Takım Kaptanı Ali Alev de, verdiği maddi ve manevi destekler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Önce Shell Eco Maraton Türkiye 2017 yarışmalarında 3.’lük ve ‘En İyi Takım Ruhu’ ödülü aldıklarını belirten Alev, daha sonra aynı yarışmanın bir üst klasmanı olan Londra versiyonunda da 6.’lık ve ‘En İyi Türk Takımı’ ödülünü elde ettiklerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0