Fethiye'de Dr.Esgin'e Sevgi Seli!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin Fethiye mahallesinde yüzlerce kişiye hitap etti. Esgin, Nilüferlilerin eşgüdümlü ve sorumlu bir belediyecilik istediğini söyledi.

Fethiye'de Dr.Esgin'e Sevgi Seli!
banner98

Nilüfer’deki yerel seçimlerde anketlerde CHP ile başa baş giden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, 4 aydır sürdürdüğü seçim çalışmalarında halkın büyük kesiminin desteğini aldıklarını ifade etti. Fethiye mahallesinde düzenlenen nokta mitinginde yüzlerce mahalleliye seslenen Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’de bir değişim ve yenileşim başlamıştır. Nilüfer’in pek çok mahallesinde olduğu gibi Fethiye mahallesi de bu seçimlerde artık hizmetten yana oyunu kullanacaktır. Fethiye mahallesinin 15 yıldır çözülmeyen tüm sorunlarının farkındayız. Biz hizmet için geliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ilçemize yaptığı yatırımları her siyasi görüşten vatandaşımız takdir ediyor. Biz yola çıkarken Nilüfer’de olandan da olmayandan da sorumlu, merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile eşgüdüm haline çalışacak bir yönetim anlayışıyla geliyoruz dedik. Halkımız da bunu istiyor. Nilüfer’de yaptığımız anket çalışmasında halkımızın yüzde 70’i eşgüdümlü hizmet istiyor” dedi.


Fethiye mahallesinde yüzlerce mahallelinin katıldığı mitinge Ak Parti Bursa Milletvekilleri Bedrettin Yıldırım, Hüseyin Şahin, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Mustafa Öztürk’ün katıldı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Türkiye yaratılmak istenen sanal gündemlerin 31 Mart sabahı son bulacağını söyledi. Dr. Mustafa Esgin, “Türkiye’de yerel seçim öncesi yaratılmak istenen sanal gündemler halkımız tarafından değer bulmamıştır. İnanıyorum ki Türkiye 31 Mart sabahı istikrara uyanacak. Nilüfer’de 31 Mart sabahı hizmet belediyeciliğine uyanacak. Ben ideolojik birisi değilim. Bu kente ve Nilüfer’e hizmet etmek için yola çıktım. Koltuk sevdalısı birisi hiç değilim. Bu hizmet için koltukları bırakıp geldim. Nilüfer’in artık ideolojik söylemlerle insanları ötekileştiren bir anlayıştan uzakta halkına hizmet eşit ve adaletli hizmet gösteren, sosyal belediyeciliği kentin her noktasına ulaştıran bir yönetime talip olduk” dedi.  


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0