Eski DYP li Karacabey'de MHP rozeti taktı

Bursa’nın Karacabey ilçesi Belediye Başkanı Ergün Koç MHP’ye katıldı. 2009 yılında yapılan seçimlere AK Parti’nin adayı olarak katılıp başkanlığa seçilen Koç, daha önce DYP’de de siyaset yapmıştı.

Eski DYP li Karacabey'de MHP rozeti taktı
banner98
Bursa’nın Karacabey ilçesi Belediye Başkanı Ergün Koç MHP’ye katıldı. 2009 yılında yapılan seçimlere AK Parti’nin adayı olarak katılıp başkanlığa seçilen Koç, daha önce DYP’de de siyaset yapmıştı. Koç geçtiğimiz yıl AK Parti'den istifa etmişti.

MHP Karacabey ilçe teşkilatı Ergün Koç’u makamında ziyaret ederek parti rozeti taktı. Törende bozkurt işareti yapan Koç, duygulu anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ziyarette MHP’li yöneticilere ‘Ülküdaşlar’ diye seslenen Koç, AK Parti hükümetine sert eleştiriler yöneltti. “Bu ülkede dil, din, bölge, ırk ayrımı yaparak işlem yaparsak bu ülkeye en büyük ihanettir. Ama bu ihanet şebekeleri bugün başımızdadır. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlerin işbirlikçileri yurtdışındadır. Bunlara akıl verenler vardır.” diyen Koç, yerel seçim sürecinin çok önemli bir viraj olduğunu savundu.

2004'te DYP'den belediye başkanı olan Ergün Koç, 2009'da AK Parti'den seçilmişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0