Engelli Vatandaşa Yardım Eli

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan epilepsi hastası olan ve yüzde 80 engeli bulunan 43 yaşındaki Murat Dönmez’e tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli Vatandaşa Yardım Eli
banner98
 

Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı sorunları ortadan kaldırmak adına bugüne kadar birçok projeye imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Başkan Dündar, doğuştan epilepsi hastası olan ve yüzde 80 engelli olduğu için hem yürümekte hem de konuşmakta zorluk çeken 43 yaşındaki Murat Dönmez’ yardım elini uzattı.


Osmangazi Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘Belediyem Benimle’ ekibinin gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonucunda ulaştığı Murat Dönmez’i Yunuseli Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Dündar, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Babası geçtiğimiz günlerde vefat eden ve annesi Hatice Dönmez ile birlikte yaşayan engelli vatandaş, Dündar’ın elinden tekerlekli sandalyesini teslim alarak büyük mutluluk yaşadı.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem verdiklerini söyledi. İmkanlar el verdikçe engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Dündar, “Engelsiz bir Osmangazi oluşturmak adına hayata geçirdiğimiz projeleri daha da geliştireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onları sosyal hayatın içine dahil etmek için benzer yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0