banner101

En ‘Baba’ kampanyalar Teknosa’da

Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'nda bulunan Teknosa, Babalar Günü’nü çok özel kampanyalarla kutluyor. 8-17 Haziran arasında, Teknosa mağazasında geçerli olacak kampanya kapsamında babalarını teknolojik ürünlerle sevindirmek isteyenleri cazip indirimler ve fırsatlar bekliyor.

En ‘Baba’ kampanyalar Teknosa’da

Teknosa, babalarımızı sevindirecek pek çok teknolojik üründe Babalar Günü’ne özel kampanyalar gerçekleştiriyor. Son teknoloji ürünleri Türkiye’nin dört bir yanına ulaştıran Teknosa, maç keyfini doyasıya yaşatacak televizyonlardan tıraş makineleri ve bakım kitlerine, akıllı telefonlardan tabletlere ve oyun ürünlerine kadar birçok farklı üründe fırsatlar sunuyor.

Dünya Kupası keyfini en yukarı taşıyın

Sporseverlerin ve babaların heyecanla beklediği FIFA Dünya Kupası keyfini yeni bir televizyonla taçlandırmak isteyenler için adres Teknosa olacak. Dünya ve Türk markalarının yüksek görüntü kalitesine sahip TV modelleri ve yine Dünya Kupası’na özel olarak üretilen LG World Cup Serisi TV’ler Teknosa mağazalarında özel avantajlarla yerini alacak.

Gamer babalara son teknoloji seçenekler

Teknosa, oyunsever babalar için 30’un üzerinde oyun bilgisayarı çeşidi sunuyor. Bunun yanı sıra, kendi markası PREO’nun ürün gamında yer alan uygun fiyatlı ve yüksek performanslı gaming mouseları, gaming klavyeleri, gaming kulaklıkları, notebook soğutucuları ve mousepadleri 30 Haziran’a kadar 1 alana ikincisi yüzde 50 indirimli olarak tüketicilerle buluşturuyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0