Emniyet Müdürü Durmuşlar'dan MÜSİAD Bursa'ya İade-i Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a, şehirdeki asayiş olaylarına müdahale ve madde bağımlılığına yönelik yürütülen projelere gösterdiği katkı ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Durmuşlar'dan MÜSİAD Bursa'ya İade-i Ziyaret
banner98
 Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, MÜSİAD Bursa Şubesi’ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ile MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulundu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, emniyet teşkilatının şehrin güvenliği ile madde bağımlılığı konularındaki özverili çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtirken, başta Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar olmak üzere tüm Bursa İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarına teşekkür etti. Hasan Çepni, özellikle gençlerin madde bağımlılığı konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Çepni, bu konuda en önemli görevin ailelere düştüğünü dile getirdi. Hasan Çepni, “Gençlerin bu kötü alışkanlıklarla tanışmaması ve tanışanların da bunlardan kurtulması için ilk görev aileye düşüyor. Bu konuda biz MÜSİAD Bursa Şubesi olarak üzerimize düşen ne varsa sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde destek vermeye hazırız” dedi.

Kurumlar arası işbirliği konularının da görüşüldüğü ziyarette MÜSİAD Bursa Şubesi Hasan Çepni, toplumlardaki ahlaki değerlerin önemine dikkat çekerek, “MÜSİAD, Yüksek Ahlak İleri Teknoloji düşüncesiyle kurulduğu günden bu yana bu ülke için hizmet ediyor. Biz biliyoruz ki ileri teknolojiden ancak yüksek ahlak ile daha verimli bir şekilde faydalanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da, kurumlar arası işbirliği çalışmalarına dikkat çekti. Sabri Durmuşlar, “Bursa, Türkiye’nin önemli bir üretim üssü. Bursa’daki emniyet ve asayişin sağlanması için tüm teşkilatımız ve kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Şehrin asayişinin sağlanması ile şehirle ilgili diğer konularda herkesin üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdiğini belirten Durmuşlar, MÜSİAD Bursa Şubesi’ne de bu bağlamda, yürütülen çalışmalara ve emniyet teşkilatına sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a teşekkür

​plaketi ​
takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0