banner102

EKONOMİNİN CAN DAMARLARININ’ YANINDA

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, güçlü ekonominin temellerini esnafla el ele vererek atıyor.

EKONOMİNİN CAN DAMARLARININ’ YANINDA
 Yıldırım’ın yönetiminde ortak akıl anlayışını benimseyen ve ilçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katılımcı belediyecilikle toplumun tüm kesimlerine ulaşıyor. Vatandaşla, esnafla, STK ve kamu kurum temsilcileriyle her fırsatta bir araya gelen Başkan Edebali, güçlü toplumu inşa etme adına önemli unsurlardan olan birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Yıldırım’ın kalkınmasına öncülük ediyor. Ekonominin can damarı olan ilçe esnafının ilçenin refahı açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini kalkınma seferberliği ile gerçekleştirebiliriz. Güçlü Yıldırım’ı oluşturmanın temelini güçlü ekonominin oluşturduğu bilinciyle esnafımızın her zaman yanında yer alıyoruz” dedi.

EKONOMİK PLANLAMA

Yıldırım’ın güçlü bir ekonomik potansiyeli olduğunu belirten Başkan Edebali, “Mevcut potansiyeli en iyi şekilde kullanarak ilçemizin güçlü bir ekonomiyle geleceğe yürümesi en büyük hedeflerimizden birisi. Temeli ekonomik planlamaya dayanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ı geleceğe taşıyacağız. Kentsel dönüşümde temel referanslarımızdan birisini ekonomik planlama oluşturuyor. Dönüşüm projemizle sadece fiziki yapılarda değil sosyal ve kültürel olmak üzere hayatın her alanında değişimi gerçekleştireceğiz. Bunu yaparken de bize sağlam adımlar attıracak olan Yıldırım’ın güçlü ekonomisi olacaktır. Esnafımızla el ele vererek Yıldırım’ın her alanda kalkınmasına, yükselmesine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ EKONOMİ VURGUSU

Şehri toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek kalkındırmanın, öncelikli hizmet politikaları arasında yer aldığını işaret eden Başkan Edebali, “Güçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Şehrimizin ideal ve yaşanabilir bir konuma gelmesini gerçekleştireceğiz. Bu konuda ortak aklın en önemli paydaşlarından biri olan esnafımıza her zamankinden fazla sorumluluk düşüyor” diye konuştu.

 


Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0