Edebali Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor!

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da toplumsal iletişimi güçlendiren, şehrin imkanlarından tüm vatandaşlarımıza eşit yararlanma hakkı sunan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız.

Edebali Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor!
banner98
AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da toplumsal iletişimi güçlendiren, şehrin imkanlarından tüm vatandaşlarımıza eşit yararlanma hakkı sunan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız.Yerel istihdamı ve kalkınmayı teşvik edecek bir ekonomik yapıyı esas alacağız. Geleceği ilgilendiren kararların alınmasında halkın katılımı ve kurumlar arası bütünleşme ve uyum sağlanarak hizmet çıtası yükseltilecek” dedi.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla gece geç saatlere kadar görüşmeler yapan, kanaat önderlerini dinleyen ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Edebali, “Seçimler sadece ülkemiz için değil yakın coğrafya için de önemli bir basamak olacak. Bütün mazlumlar Türkiye’nin güçlenmesinden memnun. Bu anlamda yerel seçimlerin anlamını iyi analiz etmemiz gerekiyor” görüşünü de sık sık tekrarlıyor.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali de, toplumun her kesiminin sesine ses, derdine derman olup, geleceğe uzanan geniş ve kucaklayıcı bir vizyonla ilçeyi yönetmek için çalıştıklarını belirterek, “Yerel kalkınma hedefiyle Yıldırım’ın 2023 vizyonunu ortaya koymak istiyoruz. Amacımız halkımıza hizmet konusunda çıtayı üst seviyelere çıkarmaktır” dedi.

İsmail Hakkı Edebali, seçimlerin Türkiye’nin gelecek yılları açısından anahtar niteliğinde olduğunu söyleyerek, “İstikrarın devam etmesi adına çok önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçim, milletimizin zenginlik olarak kabul ettiği değerler üzerinden senaryo üreterek ülkemizi karıştırmak isteyen güçlere karşı bir duruş anlamına gelecek. Planlanmış değişik maskeler altında ortaya çıkan bazı faktörler farklı biçimlerde sahneye çıkıyor. Ancak Milletimiz buınları analiz ediyor. Son 12 yılda yakalanan başarı ve istikrar milletimiz tarafından devam ettirilecektir. Seçimler sadece ülkemiz için değil yakın coğrafya için de önemli bir basamak olacak. Bütün mazlumlar Türkiye’nin güçlenmesinden memnun. Bu anlamda yerel seçimlerin anlamını iyi analiz etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, şunları söyledi:

“Yıldırım’da toplumsal iletişimi güçlendiren, şehrin imkanlarından tüm vatandaşlarımıza eşit yararlanma hakkı sunan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Yerel istihdamı ve kalkınmayı teşvik edecek bir ekonomik yapıyı esas alacağız. Geleceği ilgilendiren kararların alınmasında halkın katılımı ve kurumlar arası bütünleşme ve uyum sağlanarak hizmet çıtası yükseltilecek. Amacımız halka hizmeti daha çağdaş, istenilen ve arzu edilen bizçimde sağlamaktır. Yıldırım, geçmişini iyi analiz eden tarihi geçmişine sahip çıkan ancak geleceğini iyi planlayan çağdaş kentlerin bütün standartlarını hedefleyen bir anlayışla yönetilecektir.”

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0