banner101

DR. HALİT YEREBAKAN ATAEVLER MAĞAZASINDA KİTABINI İMZALADI

BURSA – TRT’de yayınlan ‘Doktor Geldi’ programının sunucusu kalp ve damar cerrahisi Doç. Dr. Halit Yerebakan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Şehr-i Ramazan etkinlikleri sponsorlarından Onur Market’in organizasyonuyla Ataevler mağazasında sevenleri için kitaplarını imzaladı.

DR. HALİT YEREBAKAN ATAEVLER MAĞAZASINDA KİTABINI İMZALADI
 Doç. Dr. Halit Yerebakan, Hayatın Ritmi isimli kitabın imza töreni için Onur Market’in Ataevler mağazasında vatandaşlarla bir araya geldi. Kalp sağlığının korunması için yapılması ve yapılmaması gerekenlerin anlatıldığı Hayatın Ritmi kitabının imza etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Doç. Dr. Halit Yerebakan, yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

Onur Market adına Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök ve Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Ahmet Korucu’nun da yer aldığı imza etkinliğinde Dr. Yerebakan, vatandaşların sorularını da cevapladı. Doç. Dr. Halit Yerebakan, kendisini Bursalılarla buluşturduğu için Onur Market yöneticilerine teşekkür etti.

 

Doç. Dr. Halit Yerebakan imza töreninin ardından ramazan etkinlikleri kapsamında söyleşi için Merinos Parkı’nda Bursalılarla bir araya geldi. Programın ardından Şehr-i Ramazan etkinlikleri sponsorlarından Onur Market adına Murad Yavuz Gök, Doç. Dr. Halit Yerebakan’ a plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0