DOSABSİAD'dan Stressiz Zaman Yönetimi Semineri

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) ile İzgören Akademi işbirliği ile “Stressiz Zaman Yönetimi” konulu semineri düzenlendi.

DOSABSİAD'dan Stressiz Zaman Yönetimi Semineri
banner98
 DOSABSİAD Konferans Salonu’ndaki “Stressiz Zaman Yönetimi“ konulu seminere; DOSAB’ta faaliyette bulunan firmaların temsilcileri, yöneticileri ve çok sayıda çalışan katıldı.

Seminerin açılışında konuşan DOSABSİAD Başkan Vekili Vedat Kantar, Geçtiğimiz yıl değişik konularda düzenlediğimiz bilgi paylaşımı toplantılarına bu yıl da bugün yapacağımız toplantı ile başlıyoruz. Sonbahar ve kış dönemi boyunca İzgören Akademi ile birlikte kültür günleri adıyla gerçekleştireceğimiz toplantılarda sizlere çok değişik konularda sunumlar gerçekleştirilecektir” dedi.

İzgören Akademi ile gerçekleştirilecek olan seminerler dizisinin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğu yaşadıklarını belirten Kantar, “Seminerler dizisi kapsamında bugün ilk olarak Stressiz Zaman Yönetimi konusu ele alınıyor. Sizleri bu seminerler hakkında sık sık bilgilendireceğiz” diye konuştu.

Vedat Kantar’ın açılış konuşmasının ardından İzgören Akademi Eğitim Danışmanı Oytun Yumşak, stressiz zaman yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Oytun Yumşak, zamanın yaşantıdaki pek çok problemin başrol oyuncusu olduğunu söyledi. Yumşak, “Zaman, diğer yandan gerçekleştirmek istediğimiz pek çok şeyin de çözümüdür. Bir gün içerisindeki 24 saati arttırma şansımız olmadığına göre saatlerimizi stres olmadan daha etkin kullanmayı öğrenmeliyiz” dedi.

Oytun Yumşak, seminerde katılımcılara aktardığı bilgileri görseller ve videolarla da destekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0