DOSABSİAD’DAN EĞİTİM HAMLESİ

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Macquarie University İngilizce Dil Kursu ile beraber Uludağ Üniversitesin’de eğitim gören öğrencilere yönelik projelendirdiği yabancı dil kursu başladı.

DOSABSİAD’DAN EĞİTİM HAMLESİ
banner98
 DOSABSİAD, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Öğrencilerin yabancı dil eğitimine katkı sağlamak amacıyla proje üreten DOSABSİAD, bu kapsamda Uludağ Üniversitesinde çeşitli bölümlerde eğitim gören ve yeterli seviyede yabancı dili olmayan öğrencilere Macquarie University İngilizce Dil Kursunda 12 hafta sürecek eğitim başladı.

İlk ders öncesi öğrencilerle bir araya gelen DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk ve Macquarie University İngilizce Dil Kursu Genel Müdürü Mehmet Kaygusuz öğrencilere başarılar diledi. Yabancı dilin artık lüks değil temel ihtiyaç olduğunu söyleyen DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk şunları ifade etti: “İngilizce bilen öğrenci sayımızın az olduğunu yaptığımız konferansların neticesinde gözlemledikBir girişimci olarak yabancı dil olmazsa olmaz. İstihdam ve ihracat açısından girişimci bir kişinin akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyor ve kesintisiz bir şekilde İngilizce anlayabiliyor olmalı. Eğer bunu başarabilirse yaşadığımız ülke popülasyonu olan 70 milyona değil 7 milyarlık dünya pazarında kendine bir yer bulabilir” dedi.

Macquarie University İngilizce Dil Kursu Genel Müdürü Mehmet Kaygusuz da DOSABSİAD’a bu anlamlı projeyi hayata geçirdiğinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0