Doruk Sağlık Grubu'ndan Termal ve Sağlık Turizmine Yatırım

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin, 30 bin metrekare kapalı alana yapılacak olan Nilüfer Doruk Hastanesi’nin Türkiye’de termal ve sağlık turizminde önemli bir referans merkezi olacağını söyledi.

Doruk Sağlık Grubu'ndan Termal ve Sağlık Turizmine Yatırım
banner98
 Doruk Sağlık Grubu personeli ve doktorları Çelik Palas Otel’deki düzenlenen yemekte bir araya geldi. Doruk Sağlık Grubunun 17 sene önce 3 doktorun Yıldırım ilçesinde küçük bir tıp merkezi ile başladığı serüvende bugün 2 hastanede 20 bin metrekare toplan alanda 700 personel 105 doktorla hizmet vermekte olduğunu belirten Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin, “Gerçekten Bursa’nın yerel bir markası olmayı hedefledik. Bu anlamda Bursalılarla duygusal bir bağ kurmak için hizmetlerimizi hasta ve kalite odaklı olarak gerçekleştirdik. Bugün ulusal ve uluslararası akrediteye sahip hastanelerimiz var. Bugüne kadar Bursa’nın hastanesi olmak bizlere çok büyük bir onur ve kıvanç verdi. Biz hiçbir zaman zincir hastane olmayı düşünmedik. Sağlıkta kartelleşmenin karşısında durduk. Her ne kadar özel sektörde olsak kamu niteliğinde hizmet vermekteyiz” diye konuştu.
“TERMAL VE SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ BİR REFERANS OLACAK”
Yapılan yatırımlara her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirten Esgin, “Önümüzdeki süreçte Bursa’nın en büyük hastanesi olacak Doruk Nilüfer Hastanesini hizmete açmak için başladığımız girişimlerin tatlı bir heyecanını yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda projemiz netleşecek. Bursa’nın en büyük özel hastanesi olacak. 30 bin metre kare kapalı alanda 5 yıldızlı otel konforunda ama SGK anlaşmalı bir hastane olacak. Termal su ile tedavilerin yapıldığı cerrahi branşlarda, zor ve nitelikli vaka tedavilerinde multidisipliner ekip yaklaşımıyla hizmet veren bir hastane inşa edeceğiz. Sağlık turizminde hem Bursa’ya hem de Türkiye’ye avantaj sağlayacak önemli bir referans merkezi olacak. Dünya standartlarında tedavilerin yapılabildiği bir referans merkezini Bursa’ya kazandırmak hepimiz için büyük bir gurur vesilesi” dedi.
“YENİ YATIRIM VE BRANŞLARLA HİZMETE VERMEKTEYİZ”
Son bir buçuk yıldır hem yeni branşlar hem de yeni teknolojilerin söz konusu olduğu bir süreci yaşadıklarının altını çizen Esgin, “Kolay yolla ve saniyeler içerisinde 3 boyutlu olarak görüntülenmesi mümkün olan BT anjiyografi, multislayt tomografi ve yeni emar yatırımlarımız var. Şuanda açık kalp cerrahisini de hastanemizde yapmaktayız. Tabii ki ekibimizin ve donanımlarımızın çok güçlü olması Bursa’ya da ayrıcalıklar kattı. Artık her şey kapalı olarak yapılabiliyor. Artık radyolojinin geldiği nokta ise açık cerrahi müdahaleye gereksinim duymuyor. Bizde bunu bursa ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0