banner102

Dokuz Canlı” İnegöllülerle Buluştu

Psiko Tiyatro Derneği’nin hazırladığı “Dokuz Canlı” isimli yetişkin tiyatro oyunu, Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında İnegöllülerle buluştu.

Dokuz Canlı” İnegöllülerle Buluştu
 İnegöl Belediyesi, Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Dünya Tiyatrolar Gününü unutmadı. İnegöl’de faaliyet gösteren Psiko Tiyatro Derneği işbirliği ile “Dokuz Canlı” isimli tiyatro gösterisi İnegöllü sanatseverlerle buluştu.

Salı akşamı 20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye; Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte bazı meclis üyeleri ve AK Partili yöneticiler de izledi. Dünya Tiyatrolar Gününde izleyicilerle buluşan oyun, İnegöllü sanatseverlere kahkaha tufanı yaşattı. Psiko Tiyatro Derneği oyuncularının hazırladığı oyunun salondakilerden tam not aldı.

PSİKO TİYATRO EKİBİNİN PERFORMANSINA TAM NOT
Oyun sonunda Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Alper Taban ve tiyatro gösterisini sahneye taşıyan oyuncular pasta kesti. Burada bir konuşma yapan Başkan Taban, “Arkadaşlarımız sergiledikleri performansla profesyonellerini aratmıyorlar. Uzun soluklu bir emeğin neticesinin bu olduğunu düşünüyorum. Aylarca hazırlık yapıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak her zaman desteklemeye gayret ediyoruz. Çünkü nihayetinde ortada bir güzellik varsa bunu sahiplenmek lazım. Marifet iltifata tabidir. Biz de bu marifetin artması yönünde destek sağlıyoruz. Bugün dünya tiyatrolar günü. Bu vesileyle de tüm oyuncularımızın dünya tiyatrolar gününü kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0