banner102

Dericilerin Hedefi 25 Milyar Dolarlık İhracat

AK Parti Osmangazi ilçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Deri OSB Müteşebbis Heyet Başkanvekili Rıfat Aygüler ve yönetimini ziyaret etti.

Dericilerin Hedefi 25 Milyar Dolarlık İhracat
 AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Badırga’da bulunan Bursa Deri OSB Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yılmaz, Bursa ekonomisine ve istihdamına büyük katkı koymak için çalışmalarını yürüten OSB yönetimini icraatlarını ve sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti.
Bursa Deri OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rıfat Aygüler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 250 milyar dolarlık dünya deri ve deri ürünleri ihracatının ülke olarak yüzde 10’unu elde etmeye talip olduklarını söyledi. Bunun gerçekleşemez bir hedef olmadığının altını çizen Aygüler, “Sektörün gayreti, sanayicisini sahiplenen devletimizin desteği, gerekli ARGE, inovasyon ve tasarım çalışmaları ile deri ve deri ürünleri üreticilerimizin 25 milyar dolarlık hedefe ulaşması mümkün. Bu hedef gerçekleştiğinde üreticilerimizin ekonomimize ve istihdama çok büyük katkısı olacak. Biz buna inanıyoruz, İnşallah hep birlikte çalışarak başaracağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0