banner102

Defterdarlık Binasının Yerine Sosyal Alan

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, depreme karşı dayanıksız olduğu için yıkılan defterdarlık binasının bulunduğu alanda yürütülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını inceledi.

Defterdarlık Binasının Yerine Sosyal Alan
 Osmangazi Kaymakamı Dr. Necdet Türker ile birlikte yıkılan defterdarlık binasının bulunduğu alanı gezen ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Dündar, “Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen defterdarlık binasını yıkarak vatandaşlarımız için tehlike arz eden bir durumun önüne geçtik. Aynı zamanda binanın yıkılmasının ardından ortaya çıkan alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yürüterek vatandaşlarımızın faydalanacağı bir sosyal donatı alanı oluşturuyoruz. Oldukça yoğun bir bölge olan Altıparmak’ta vatandaşlarımız yeni bir sosyal donatı alanına sahip olurken, kaymakamlık binasının tarihi dokusu da gün yüzüne çıkmış olacak” dedi.
Osmangazi Kaymakamı Dr. Necdet Türker de, yaptığı konuşmada, “Defterdarlık binası depreme karşı dayanıksız olduğu için yıkıldı. Bu binanın yeri Kaymakamlığa devredildi. Binanın yıkılmasının ardından biriken hafriyatın atılması ve çevre düzenleme çalışmaları konusunda Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’dan yardım istedik. Kendileri de bizlere destek vererek çok güzel bir proje hazırlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte gerek vatandaşların gerekse de Kaymakamlık personelinin nefes alabileceği bir alan ortaya çıkacak. Ben Başkanımız Mustafa Dündar’a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0