banner102

CLK'den Ucuz Elektrik Müjdesi

Elektrik sektörünün önde gelen şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik, yapmış olduğu 'indirimli elektrik' kampanyasıyla vatandaşın yüzünü güldürüyor.

CLK'den Ucuz Elektrik Müjdesi
 Elektrik perakende satış sektöründe tüketicilere kaliteli, kesintisiz hizmet ve elektrik enerjisi sunmayı hedefleyen CLK Uludağ Elektrik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'daki abonelerine yönelik başlattığı ucuz elektrik kampanyasıyla vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yeni yapılanmayla birlikte müşterilerin elektrik enerjisiyle ilgili tüm ihtiyaçlarını tek noktada çözen firma, indirimli elektrik ve müşteri memnuniyeti için başlattığı bilgi güncelleme kampanyası ile bir ilke daha imza atıyor. 
İndirimli elektrik ve bilgi güncellemenin müşteriye önemli bir avantaj sağladığını ifade eden CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, indirimli elektrik kampanyasında en düşük elektrik tüketiminin 4 bin 500 kilowatt olduğunu söyledi. Aylık ortalama 135 liralık elektrik tüketen müşterilerin indirim avantajından faydalanabileceğini belirten Aytac, "Konuyla ilgili 444 6 606 hattı veya internet sitesi üzerinden detaylı bilgi alabilirler. Belli noktalardaki Müşteri İletişim Merkezleri’yle (MİM) de iletişime geçebilirler. İndirimlerimiz sanayi, ticarethane ve mesken grupları olarak üçe ayrılıyor. Her birinin kendine özgün tüketim profili ve indirim kampanyası var. Meskenlere 'yılda bir fatura bizden' kampanyasını sağlarken, zaten indirimli elektrik kullanan sanayi müşterilerimize ise mevsimsel bazda indirimlerimiz oluyor. Ticarethaneler yani esnaf gruplarımıza ise yüzde 10 civarında veya tüketim profilini de baz alarak daha yüksek indirimler sağlıyoruz" diye konuştu.

İNDİRİMLİ ELEKTRİKTEN FAYDALANMAK ÇOK KOLAY
Kolayca yapılan bir başvuru ile indirimli elektrik kampanyasından herkesin faydalanabileceğini ifade eden Aytac, "Normal perakende satış sözleşmemizin dışında serbest tüketiciler için farklı bir sözleşmemiz var. Bu sözleşme imzalandığı takdirde bir sonraki aydan itibaren müşterilerimiz indirimli elektrik hakkından faydalanabiliyor. Dolayısıyla müşterileri yoracak bir prosedürümüz yok. Aylık ortalama 135 liralık fatura limitini bulmaları ve bize başvurması yeterli. Elektrik tesisatında bir değişiklik yapılmasına gerek yok. Aynı elektrik saatinden okuma yaparak işlemler devam ediyor. Normal tarife yerine şirketimizin sağladığı indirimli elektrik tarifemizden faydalanmış oluyorlar" dedi.

KAMPANYALARDAN HABERDAR OLUN
Müşteri bilgi güncellemesine çok önem verdiklerinin altını çizen Ali Erman Aytac, "Bazen müşterilerimiz faturalarını ödemeyi unutuyor veya geciktiriyor. Bu tabi ki onlar için bir dezavantaj oluyor. Başlatmış olduğumuz bilgi güncelleme uygulamasıyla birlikte verilen telefon ve e-mail adreslerine son ödeme tarihlerinden önce bilgi mesajı göndermek istiyoruz. Bununla beraber müşterilerimize güncel kampanyalarımızın bilgisini vererek sürekli bir iletişim sağlıyoruz. Aynı zamanda dağıtım şirketimizin düzenli olarak yaptığı bakım çalışmaları esnasında gerçekleşen planlı elektrik kesintileri ile ilgili bilgileri de göndererek gerekli önlemleri almalarını sağlıyoruz. Bunun için müşterilerimizin tek yapması gereken sadece, internet sitemizden, çağrı merkezlerimizden veya faturalarımızın arkasında gönderdiğimiz formlardan bilgi güncellemelerini bizlere ulaştırmalarıdır" ifadesini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0