Çevreci okullara ödül

Nilüfer Belediyesi, en fazla atık toplayan okulları ödüllendirdi.

Çevreci okullara ödül
banner98
 Nilüfer Belediyesi katkılarıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 29 okulda 1721 öğrenci ve 110 öğretmenin katıldığı “Sürdürülebilir Temiz Çevre” kampanyasında en fazla atık toplayan okullar ödüllendirildi. Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Geri Kazanım Bürosu’nun desteğiyle gerçekleştirilen çalışmada Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu birinci oldu. Okulda düzenlenen ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey katıldı. Başkan Bozbey’i geri dönüşebilen malzemelerle defile düzenleyen öğrenciler karşıladı.
Bozbey, “Çevreyi ne kadar iyi korursak gelecek kuşaklara o kadar iyi bir dünya bırakırız” dedi. Başkan Bozbey kampanyaya destek veren öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Okul yönetimine 250 liralık hediye çekine veren Bozbey, karnelerini alan çocuklardan tatilde en az 3 kitap okumalarını da istedi.
Çevreci çalışmalara en fazla öğrenciyle ve en fazla etkinlikle katılan ve “Dönüşüm Muhteşem Olacak” facebook sayfasında yayımlanan fotoğrafı en çok beğeni alan okul Hüsnü Züber İlkokulu seçildi. Okul öğretmenleri ve öğrencileri düzenlenen törende ödüllendirildi. Törene Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu katıldı.
Temizlik ve geri dönüşüm hareketine katılan Hüsnü Züber İlkokulu’na 250 liralık hediye çekini armağan eden Adil Kayaoğlu teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0