CELİL ÇOLAK: “DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’NİN AREFESİNDEYİZ”

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’NİN AREFESİNDEYİZ”

CELİL ÇOLAK: “DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’NİN AREFESİNDEYİZ”
banner98
 AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın 43. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla Buzz Park’ta gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Celil Çolak, “Allah’ın izniyle daha güçlü bir Türkiye’nin arefesindeyiz” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Geçmiş Dönem Milletvekilleri; Ali Kul ve Mustafa Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı toplantıda, yaklaşan referandum ve izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

Hiçbir güç duramaz…

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Türkiye, geride bıraktığı 15 yılda kimsenin beklemediği atılımları, ekonomiden kültüre, sağlıktan siyasette kadar birçok alanda gerçekleştirebilen nadir ülkelerden biri oldu. Her alanda sıçrama yapan ülkemiz, bu yönüyle bazılarının tekerine de çomak soktu. Planları bozulan şer odakları, çeşitli yollar deneyerek Türk milletinin kutlu yürüyüşünü engellemeye çalıştılar. Yalnız şunu unuttular; Malazgirt’ten bu yana Türk milletinin karşısında hiçbir güç duramadı, Allah’ın izniyle bundan sonra da duramayacak” dedi.

Her yolu deneyecekler…

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi ve sonrasındaki sürecin hafızalardan silinmemesi gerektiğini dile getiren Çolak, “Bu yaşadığımız, yalnızca bir darbe girişimi değil, ülkemize ve milletimize yapılan bir işgal girişimidir. Tarih boyunca ülkemiz üzerine oyun oynayanlar ve onların çocukları, halkımızın mücadelesiyle Çanakkale’de olduğu gibi yine hüsrana uğramışlardır. Şu kesinlikle unutulmamalıdır ki, bu şeytanlar her yolu denemeye devam edecekler ama Allah’ın izni ve milletimizin dik duruşu sayesinde hiçbir zaman muzaffer olamayacaklar” şeklinde konuştu.

Söz milletin…

AK Parti’nin 15 yıl önce çıktığı kutlu yürüyüşte bugün oldukça önemli ve keskin bir virajda olduğunu söyleyen Celil Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “1982 Anayasası’nın hızla gelişen yerel ve uluslararası konjonktür çerçevesinde toplumsal ve siyasal yapımıza dar geldiği hepimiz tarafından bilinen bir gerçek. Dolayısıyla yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi ülkemizin bekası ile ilgili elzem bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Gereken çalışmalar hükümetimiz tarafından yapıldı, artık söz milletin. Ben, Allah’ın izniyle bugün daha güçlü bir Türkiye’nin arefesinde olduğumuzu düşünüyorum. Bu dönemde bizlere, ak kadrolara büyük sorumluluklar düşüyor. Biz, bu süreçte yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni halkımıza çok iyi anlatmalıyız. Gerekirse kapı kapı dolaşıp, bu sistemin gerekliliğini vatandaşa aktaracak, sonunda da muzaffer olacağız.  Ne diyor üstat Necip Fazıl? ‘Üzülme! bu davanın sahibi Hak’tır. Hak olan davada, zafer muhakkaktır’”

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık’ın da birer selamlama konuşması yaptığı toplantıda, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0