ÇEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin (ÇEK) geleneksel hale getirdiği, "yerel" ve "ulusal" olmak üzere iki kategoride verdiği "Eğitim Ödülüleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

ÇEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
banner98

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin ÇEK) geleneksel hale getirdiği, "yerel" ve "ulusal" olmak üzere iki kategoride verdiği "Eğitim Ödülüleri” sahiplerini buldu.

 

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi salonunda yapılan törende Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı Başkan Buğra Küçükkayalar öncelikle Afrinde şehit olan askerlerimize ve tüm şehitlerimizi anarak başladığı konuşmasında şöyle devam etti.

 

Küçükkayalar; “Geleceğin aydınlık Türkiye'sine çağdaş, laik, demokrat, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı aydın insanlar, özgür düşünen bireyler yetiştirerek katkıda bulunmak.Sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek toplumun eğitim konusunda bilinçlenmesine ve duyarlı duruma gelmesini sağlamak için kurulan bu gönül birliği sizlerin desteğiyle bugün hakettiği yerdedir. Öğretim birliği yasasının 3 Mart 1924 yılında kabul edilmesinin 94. Yıldönümüdür. 12. ÇEK ödülünü verceğimiz bu anlamlı günde hep birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşıyor, ilkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar öğrencilerimize,  anne baba şevkatı ile sahip çıkan Çağdaş Eğitim kooperatifi sizin eğitim aileniz olmaya devam edecektir. Bu yılki ödülü 22 yıldır Amerika’da eğitimcilik yapan 20 yıldır çeşitli araştırmalarda gövev alan Prof. Dr Selçuk Şirin hocamıza vermekten onur ve gurur duyuyoruz. '' dedi

 

SELÇUK ŞİRİN KİMDİR ?

 

Selçuk Şirin, New York Üniversitesi’nde (NYU) öğretim üyesi olarak görev yapıyor. İstatistik ve davranış bilim alanında uzman olan Şirin, ODTÜ’den lisans, SUNY’den yüksek lisans ve Boston College’dan doktora derecesi aldı ve NYU-Şirin Araştırma Laboratuvar’ında 100’e yakın bilimsel yayına imza attı.

 

Boston College ve NYU’dan Öğretim Üyesi Mükemmeliyet Ödülü, ABD Çocuk Gelişimi Vakfı’ndan Genç Araştırmacı Ödülü ve dünyadaki en büyük eğitim araştırmacılar derneği olan AERA’dan da Araştırma Büyük Ödülü aldı. Selçuk Şirin, 2015 yılında ABD Bilimler Akademisi Komisyonu’na seçildi. Akademisyen, 2014 yılından itibaren Hürriyet gazetesinde veriye dayalı köşe yazıları yazıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0