Çağlayan:“2015 Yatırım Yılı Olacak“

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2015’in yatırım yılı olacağını söyledi.

Çağlayan:“2015 Yatırım Yılı Olacak“
banner98
 Ocak ayı belediye meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çağlayan, aAralık ayında belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili sunum yaptı. Çağlayan, 2015 yılının artık Orhangazi’de hizmetlerin ve projelerin hayata geçeceği bir yıl olacağını belirtti. Neşet Çağlayan, alt yapının tamamlandığını, karın ardından asfaltlama çalışmalarının hızlanacağını söyledi.
Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kültür merkezi projesini de hayata geçireceklerini belirterek, “Üniversite binasının bulunduğu alanda planladığımız kültür merkezi için proje yapılacak. Hemen ardından ihale ve inşaat sürecini başlatmış olacağız. Orhangazi’ye modern bir kültür merkezi kazandıracağız. Muradiye Mahallesi ile şehir merkezini birbirine bağlayacak olan batçık projesi için çalışmalar başladı. 2015 yılı içinde Yeniköy yolunun genişletilme çalışmalarını da tamamlamış oalcağız” dedi.
Başkan Neşet Çağlayan, DSİ ile Nadır Deresi ile şehir merkezi arasında ıslah çalışması başlatılacağını ifade ederek, “DSİ ıslah çalışmasını yapacak. Belediye olarak biz de dere boyunca yürüyüş yolları ve peyzaj yapacağız” diye konuştu.
Karla mücadele konusunda da bilgi veren Çağlayan, “Ekiplerimiz 3 vardiya halinde ilçe genelinde kar temizleme çalışmaları yürütüyor”
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0