BÜYÜKŞEHİR’Lİ ATICILARDAN İKİ REKOR BİRDEN

BÜYÜKŞEHİR’Lİ ATICILARDAN İKİ REKOR BİRDEN - BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI NİHAN GÜRER VE ALP KIZILSU TÜRKİYE ATICILIK FEDERASYONU TRAP YARIŞLARI´NDA EN YÜKSEK PUANA ULAŞARAK TÜRKİYE REKORUNU KIRDI.

BÜYÜKŞEHİR’Lİ ATICILARDAN İKİ REKOR BİRDEN
banner98
 BÜYÜKŞEHİR’Lİ ATICILARDAN İKİ REKOR BİRDEN

- BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI NİHAN GÜRER VE ALP KIZILSU TÜRKİYE ATICILIK FEDERASYONU TRAP YARIŞLARI´NDA EN YÜKSEK PUANA ULAŞARAK TÜRKİYE REKORUNU KIRDI.

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Nihan Gürer ve Alp Kızılsu Türkiye Atıcılık Federasyonu Trap Yarışları´nda en yüksek puana ulaşarak Türkiye rekorunu kırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Olimpik Atış Poligonunda gerçekleştirilen ve 180 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyük Bayanlarda Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Nihan Gürer ve Dilara Kızılsu ilk iki sırayı paylaşırken Nihan Gürer 50/42 derecesiyle Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.

Büyük Erkeklerde ise yine Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün olimpiyat sporcusu Alp Kızılsu 50/45 derecesiyle birinci olurken hem Türkiye rekorunu kırdı hem de Dünya rekoruna ortak oldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0