İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen U17 Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Muhammed Emir Kurtulan, farklı kategorilerde birçok başarıya imza attı. 23 Haziran’da başlayan şampiyonada ilk olarak bireyselde Avrupa üçüncüsü olan ve organizasyonda madalya kazanan ilk Türk sporcu olma unvanını elde eden Muhammed Emir Kurtulan, ardından Milli Takım’la takım halinde Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya elde etmişti.
Organizasyonun son gününü de 2 gümüş madalyayla kapatan Muhammed Emir Kurtulan, böylece şampiyonayı 4 madalyayla tamamladı. Büyükşehir Belediyesporlu sporcu, böylece önemli organizasyonu 4 madalyayla tamamlayarak tüm sporcular arasında en fazla madalya kazanan sporcu oldu ve tarihi bir başarı elde etti. Muhammed Emir Kurtulan, daha önce elde ettiği derecelerle 17-21 Temmuz 2025 tarihlerinde Güney Afrika’da düzenlenecek U17 Modern Pentatlon Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı.
Büyükşehir Belediyesporlu Kurtulan’dan tarihi başarı
U17 Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası'nda birincilik elde eden bu kupayı kazanan ilk Türk sporcu olan Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Muhammed Emir Kurtulan, organizasyon boyunca 3 gümüş madalya daha kazanarak şampiyonayı 4 madalyayla tamamlama başarısını gösterdi.

YORUM EKLE
1
Kent Söyleşileri’nin son konuğu Erkan Can oldu
2
Şahintepe'de Saniyelerin Savaşı
3
Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk katı
4
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Mahinur Özdemir...
5
Çözüm Merkezi Ekibine Çağrı Merkezi Eğitimi...
6
KADIN İSTİHDAMINI ARTTIRMAK İCİN GÜÇLÜ İŞ...
7
İETT’DEN BİR İLK: TEKNİK MUAYENE SÜREÇLERİ...
8
Sakarya’da Satınalma ve Tedarik Zirvesi Düzenlendi.
9
Bursa Şehir Tiyatrosu, Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne...
10
Kültür Fabrikası'nda sanat atölyeleri başladı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER