Büyükorhan'da birlik ve beraberlik mesajları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan’da gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Büyükorhan’ın değerine işaret eden Başkan Aktaş, Ramazan ayında birlik ve beraberliğin de önemini vurguladı.

Büyükorhan'da birlik ve beraberlik mesajları
banner98

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik iftar programları kapsamında Büyükorhan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Aktaş, “Büyükorhan’da hayata geçirilecek projeleri ve güzellikleri, hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik ziyaretleri kapsamında Bursa’nın önemli dağ ilçelerinden biri olan Büyükorhan’da vatandaşlarla bir araya geldi, ilçeye kazandırılan Büyükorhan Hükümet Konağı açılışı, Büyükorhan Entegre İlçe Devlet Hastanesi temel atma, Büyükorhan Belediye Binası açılışı ve Büyükorhan Belediyesi Güneş Enerji Sistemi Barajlar açılış törenlerine katıldı.

Büyükorhan’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntı ve önerileri değerlendiren Başkan Aktaş, iftarda ise orucunu, Büyükorhanlılarla birlikte açtı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükorhan Belediyesi işbirliğiyle Büyükorhan Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen iftar programına 1500 civarında vatandaş katıldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile Büyükşehir ve Büyükorhan belediyelerinden bürokratlar ve ilçe teşkilatlarının da katıldığı iftar programı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın da en güzel örneklerinden birine sahne oldu.

“Büyükorhan’ın yeri ayrı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dağ ilçelerinin önemine değindiği konuşmasında, “Bursa’nın her ilçesi çok güzel ve çok değerli. Büyükorhan’ın da bizdeki yeri ayrı, Büyükorhan bir başka güzel. Burada hem ilçeye kazandırılan yatırımların açılışlarına katıldık, hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Büyükorhan’da hayata geçirilecek projeleri ve güzellikleri, bundan sonra da hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Büyükorhan’da coşku ve sevinçle karşılandıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Büyükorhan’da hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı yaptık, Ramazan’ın maneviyatını aynı sofrada orucumuzu açarak paylaştık. Bir ve beraber oldukça Allah’ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamaz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise konuşmalarında, Ramazan’ın huzurunun Büyükorhan’da en güzel şekilde yaşandığına dikkati çekti. Büyükorhanlılar, hem ilçeye destekleri hem de iftar programı nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0