Busmek İle Lezzet Şöleni

BUSMEK’in 'Yiyecek-İçecek Hizmetleri' alanında bu yıl yeni başlattığı 8 saatlik eğitim programları, çalışma hayatında vakit sıkıntısı çeken Bursalıların yeni adresi oluyor.

Busmek İle Lezzet Şöleni
banner98
 Verdiği kaliteli eğitimlerle iş dünyasının kapılarını aralayan BUSMEK Mesleki Eğitim Merkezi, bünyesine yeni eklenen branşlarla mutfağına farklı lezzetler katmak isteyenlere de keyifli fırsatlar sunuyor. Özel hazırlanan programlarla son yıllarda en çok ilgi gören lezzetlerin eğitimleri BUSMEK'te veriliyor. Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde, kursiyerlere çikolata yapımının incelikleri öğretildi. Çikolatanın özellikleri, hangi ürünlerde kullanılabileceği, farklı ürünlerle nasıl uygulanabileceği bilgi ve becerisini kazandırmayı amaçlayan programda, çikolataya dair pek çok önemli püf nokta kursiyerlere aktarıldı.
Bu eğitimlerden ilki olan 'Çikolata Yapımı ve Sunumu' programında, çikolata eritme, truff yapımı, iç dolgu çikolata yapımı, ganaj çikolata yapımı, beyoğlu çikolatası, spesiyal çikolata yapımı başlıkları altında farklı lezzetlerin eğitimi verildi. Çikolata sektöründe kendini geliştirmek isteyen veya misafirlerine farklı lezzetler sunmak için gelen kursiyerler oldukça eğlenceli geçen eğitimin sonunda katılım belgelerini de aldı.
BUSMEK’te yeni dönemde de devam eden eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar, www.busmek.bursa.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilecek.
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0