Burulaş Araç Filosunu Güçlendirdi

BURULAŞ, 20 araçlık iş makinası filosunu 17 kazı aracı ve 3 kamyonla genişleterek 40’a çıkardı.

Burulaş Araç Filosunu Güçlendirdi
banner98
 Satın alınan araçların ilçelerdeki alt yapı çalışmalarında kullanılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “BURULAŞ, iş makinaları konusunda Türkiye’nin dördüncü büyük filosuna kavuşmuş oldu. Hedefimiz 17 ilçemizde de etkin şekilde alt yapı çalışmalarını sürdürmek” dedi. 
İş makinalarının hizmete alınmasıyla ilgili BURULAŞ yerleşkesinde tören düzenlendi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından BURULAŞ tarafından satın alınan araçların hizmet yelpazesine alınmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Nisan ayından bu yana 4 kat büyüyen sınırlar içerisinde daha aktif olmak, özellikle alt yapı konusunda hizmetlerin etkin hale gelmesini sağlamak için ekip ve ekipmanları güçlendirdiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Tüm ilçelerimizde eksiksiz ekip ve ekipmanlarla tüm hizmetleri yerine getirmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.
20 olan BURULAŞ iş makinası filosunu satın alınan yeni araçlarla 40’a çıkardıklarını ve şirketin iş makinaları konusunda Türkiye’nin en büyük dördüncü işletmesi konumuna geldiğini vurgulayan Başkan Altepe, “Bu 20 aracımız için yaklaşık 3 milyon TL bedel ödedik. Bugün burada alınan 17 adet ön yüklemeli kazı aracı ve 3 adet kamyonla artık tüm ilçelerimizde alt yapı eksikliklerini en hızlı şekilde bir bir gidermiş olacağız. Oradaki hizmetlerimizin halkımıza ulaştırılması konusunda büyük katkı sağlamış olacak. İnşallah bu adım hem belediyemiz hem de ilçelerimiz için hayırlı uğurlu olur” şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, konuşmasının ardından iş makinasını kullanarak test etti. Testin ardından araçlar, Başkan Altepe ve Büyükşehir bürokratları tarafından uğurlandı. Hidromek marka iş makinalarının Bursa yöneticisi Akın Çıkoğlu, yapılan tercih nedeniyle Başkan Altepe ve BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’a teşekkür plaketi verdi.
Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0