Bursaspor Kadın Ve Çocuk Taraftarlar Önünde Kaybetmiyor

Bursaspor, bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynadığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.Bursaspor, dün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı.

Bursaspor Kadın Ve Çocuk Taraftarlar Önünde Kaybetmiyor
banner98
Bursaspor, bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynadığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Bursaspor, dün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekibin, 1 maçlık seyircisiz oynama cezası aldığı için karşılaşma kadınlar ve çocuklar önünde oynandı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren dişi timsahlar, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi.

BURSASPOR KADIN VE ÇOCUKLAR ÖNÜNDE KAYBETMİYOR

Öte yandan yeşil-beyazlılar, üçüncü kez kadınlar ve çocuklar önünde bir maça çıktı. Bu uygulama başladıktan sonra 2011-2012 sezonu 23. haftasında Galatasaray maçı öncesi ceza alan Bursaspor, bu karşılaşmayı kadınlar ve çocuklar önünde oynamıştı. Yeşil-beyazlılar, bu maçı Batalla’nın 50. dakikada attığı gol ile 1-0 kazandı. Bursaspor, yine aynı sezonun 29. haftasında Karabükspor maçını da kadın ve çocuklar önünde oynadı. Yeşil-beyazlılar o maçı Batalla, Pinto ve N’Diaye’nin golleri ile 3-0 kazandı. Geçtiğimiz sezonu ceza almadan atlatan Bursaspor, bu sene ise Çaykur Rizespor maçında yine kadın ve çocuklar önünde oynadı. 2 sene önceki gibi maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. Timsah, dünkü maçı da 2-0 kazanmayı başardı. Böylelikle Bursaspor, kadınlar ve çocuklar önünde oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0