Bursalı İş Adamlarının Moskova Çıkarması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), firmaları dünya fuarlarına taşımaya devam ediyor.

Bursalı İş Adamlarının Moskova Çıkarması
banner98
 BTSO'nın "Küresel Fuar Acentesi" projesi çerçevesinde Bursalı 16 firma, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen fuarları gezdi. BTSO ve KOSGEB destekleriyle yurt dışındaki fuarlara avantajlı bir şekilde giden iş dünyası temsilcilerinin bu proje sayesinde rekabet gücü artıyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş'un da aralarında bulunduğu iş adamları, ilk CIF Mir Detstva Fuarını ziyaret etti. Moskova Expocenre fuar alanında düzenlenen organizasyona çıkarma yapan BTSO heyeti, 32 farklı ülkeden gelen yabancı firmaların stantlarını inceledi. Çocuk, bebek bakım ürünleri ve tekstil ürünleri, çocuk ayakkabıları, iç giyimi, kitaplar, oyun ve oyuncak firmalarının yer aldığı fuarı gezen BTSO heyeti, ardından Textillegprom 2014 fuarında temaslarda bulundu.
Hem giyim, hem de ev tekstili sektörü firmalarını bünyesinde bulunduran fuarıı gezen Bursa iş dünyası temsilcileri, Heimtextil Moskow 2014'ü de inceleme fırsatı buldu. 1999 yılından bu yana her yıl düzenlenen fuardaki firmalarla işbirliği imkanlarını araştıran BTSO heyeti, Rusya'da firma ziyaretleri de yaptı.
BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Moskova’daki fuar ziyaretinin Bursalı iş adamlarının ufkunu açtığı belirterek, “Fuar oldukça verimli geçti. Bursa iş dünyası, Rusya piyasasını yakından tanıdı. Firmalarımız, Rusya’da dünyaca ünlü markalarla iş birliği imkanı yakaladı. Küresel Fuar Acentesi çerçevesinde fuar organizasyonlarımız artarak devam edecek” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0