banner101

Bursagaz'dan Eğitime 22 Özel Sınıf

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği (EGD), eğitime 22 özel sınıf daha kazandırdı.

Bursagaz'dan Eğitime 22 Özel Sınıf
Bursagaz'ın eğitime yönelik sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek maksadıyla kurduğu Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin ‘Engelli eğitimini kolaylaştıralım, topluma değer katalım’ sloganıyla yola çıktığı özel sınıflar projesi sürüyor.
Proje çerçevesinde 22 özel sınıf daha açıldı. 22 özel sınıfı temsilen Hamitler Şehit Jandarma Er Samet Akdeniz Ortaokulu'nda yapılan törene Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi katıldı.
100 özel sınıf hedefi ile yola çıktıklarını belirten Tola, “Bugün açılan 22 özel sınıfla beraber eğitime toplam 82 özel sınıf kazandırdık. Bu yatırımlarımızı gerek çalışanlarımızın kendi maaşlarından destekleri, gerekse kurumdan ayrılan bütçemiz ile yapmaya devam ediyoruz. Bursagaz olarak köy ve dağ okullarının yenilenmesinden öğrencilere burs verilmesine kadar eğitim için her desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 
Vali yardımcısı Kartal ise, “Bu açılışların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe denk gelmesi çok güzel bir tesadüf oldu. Bu çalışmaların her geçen gün arttırılmasını ve ülkemizdeki özel eğitim kurumlarının Almanya ve ABD standartlarına kavuşmasını istiyoruz. Valinin, bürokratın çocuğuna hürmetten çok, her zaman halkın çocuğuna hizmet etmeyi kendimize hedef edinmeliyiz” diye konuştu. 
Açılışın ardından sınıfta bulunan öğrencilere hediyeler dağıtıldı. 
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0