Bursagaz'dan 23 Nisan Kutlaması

Alman enerji devi EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük yatırımı olan Bursagaz, bünyesindeki Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle geçen yıl yeniledikleri Aktaş Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti.

Bursagaz'dan 23 Nisan Kutlaması
banner98
 Öğrencilerle birlikte vakit geçiren, dört köy okulunun öğrencilerine ayakkabı hediye ederek palyaço eşliğinde çocuklara yüz boyama yapan çalışanlar, okulda keyifli anlar yaşadı. Bursagaz Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Kiper, bugünün çocuklarının geleceğimizin yapı taşı olduğundan bahsetti. “Bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mevkilerde gelecekte sizler yer alacaksınız” diyen Kiper, “Bugün burada coşkunuzu paylaşan büyükleriniz sizden araştıran, düşünen, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip insanlar olarak yetişmenizi beklemektedirler. Şimdiden sorumluluklarınızı yerine getirip geleceğe iyi hazırlanırsanız aydınlık yarınlar sizlerin olacaktır” diye konuştu.
Bursagaz Kurumsal İletişim Temsilcisi Seda Şen ise, daha önce Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği sayesinde yeniledikleri okullarda öğrenciler ile 23 Nisan vesilesiyle bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0