Bursagaz Ofissiz Hizmet Verecek!

Bursagaz, ‘Ofissiz Hizmet’ projesi ile doğalgaz kullanıcılarını bilgilendirecek.

Bursagaz Ofissiz Hizmet Verecek!
banner98
Bursagaz, ‘Ofissiz Hizmet’ projesi ile doğalgaz kullanıcılarını bilgilendirecek.

Bursagaz’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Ofissiz Hizmet ve Doğalgaz Dönüşüm Kampanyası'nın detaylarını düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.
Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından söz ettiren EWE AG'nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, yenilikçi projeleri ile hizmet kalitesini daha da yukarı taşımaya çalışıyor.
'Kışı Yaz Gibi Yaşayın' isimli doğalgaz dönüşüm kampanyası ve 'Bursagaz'daki İşlemler Artık Parmaklarınızın Ucunda' başlığıyla gerçekleştirilen Ofissiz Hizmet Projesi'nin tanıtımını yapıldı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Ofissiz Hizmet projesi ile Bursa halkının tüm işlemlerini Bursagaz'a gelmeden tek bir telefon ile yapabileceklerini ifade etti. Tola, "Müşterilerimiz 444 11 33 numaralı çağrı merkezimizden veya web sitemizden ilk abonelik, yerinde sözleşme, sözleşme iptali, online ödeme, endeks bildirimi, gaz açma randevusu, talep, öneri, şikayet ve bilgilendirme işlemlerini kısa sürede yapabilecekler." dedi.

Bursagaz olarak toplumsal fayda, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışı ile projelerine yön verdiklerini belirten Tola, 2013 yılında yine sektördeki ilk uygulamalardan birine daha imza atarak yepyeni bir hizmet servisi olan Ofissiz Hizmet Projesi'ni hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

800 BİN ABONEYİ AŞTIK

Tola, ayrıca geçtiğimiz günlerde 800 bin aboneyi aştıklarını belirterek, tüm Bursalıları Krediver ile ortaklaşa düzenledikleri doğalgaz dönüşüm kampanyasından yararlanmaya çağırdı.
Tola'nın ardından söz alan Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker de, Ofissiz Hizmet Projesi ve Doğalgaz Dönüşüm Projesi ile ilgili detaylı bilgileri paylaştı.

1 OTOBÜS BİLETİNDEN DAHA UCUZ OFİSSİZ HİZMET PROJESİ

Proje ile geliştirilen sistemler aracılığıyla anlık raporlar alınarak, hem iş performansı takip edilecek, hem de müşteri temsilcisi performansı takip edilip kaliteli hizmet servisi anlayışı üst düzeyde tutulacak.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, sistem ile ilgili şunları söyledi: "Telefon ve internet erişiminin sağlandığı her noktadan, 444 11 33 numaralı hatlardan hafta içi saat 08:30 ile 22:00 arası, cumartesi günleri ise saat 09:00 ile 17:00 arası hizmet sunan Bursagaz Çağrı Merkezi'nde genel müdürümüzün söylediklerine ek olarak www.bursagaz.com'dan ise telefonla yapılan işlemlere ek olarak, online ödeme işlemleri de yapılabilmektedir."

Ofissiz Hizmet projesinde müşteri ile bilgisayarların yanında, müşteri hizmetleri görevlilerinin de doğrudan irtibata geçeceğini belirten Ahmet Hakan Tola, “Bu hizmette telefon ücretleri ise normal şehir içi telefon ücretleri ile aynı. Ortalama işlem süremiz 2,5 dakika. Siz bunu 4 dakika olarak hesaplayın, maliyetimiz Telekom’un maliyeti. Ama her halükarda bir otobüs biletinden bile ucuzdur. Tüm orada 15 dakika bile sürse işleminiz kesinlikle bir tane otobüs biletinden daha ucuza mal olacağı kesin.” şeklinde bilgi verdi.

"KIŞI YAZ GİBİ YAŞAYIN"

Kışı Yaz Gibi Yaşayın, sloganı ile oluşturulan tesisat dönüşüm kampanyası hakkında da bilgiler veren Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Doğalgaz Dönüşüm Kampanyası 1 Ağustos - 1 Kasım tarihleri arasında sürecek. Krediver'in tesisat dönüşüm kredisi fırsatları ile sabit ödeme ve 36 aya varan taksitlerle dönüşüm imkânı da sunulacak olan kampanyada 3 bin TL ve üzerinde kredi kullanan müşterilerimize, 80 metreküpten başlayan bedava doğalgaz hediye edilecek." şeklinde bilgi verdi.
Normalde kömürle ısınan bir ailenin sıcak su ve mutfak giderlerinin tüple ile ihtiyaçlarını gidermesi durumunda yılda 12 tüp kullandığını belirten Tola, “75 lira şuanda bir tüp çarptığınızda sadece 900 lira ısınma haricinde harcanan para. Dönüşüm maliyetlerini ise üç yılda alıyorsunuz ve o tesisat minimum 15 yıl. Dördüncü yıldan itibaren bu giderler cebinizde kalıyor. Isınma içinde en az 1200 lira kömüre para verilse bu nu diğer rakamlarla toplarsanız 2 bin liranın üstündedir. Şuanda 120- 130 metrekarelik doğalgaz kullananların tamamı 2 bin liranın çok altına doğalgaza para vermişlerdir. Doğalgaz çok ekonomik ama 3-4 bin liralık dön8üşqüm maliyetinden dolayı doğalgaza geçilmiyor. Bu kampanyanın en öneli nedeni de bu.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0