Bursa`da Yaşlılar Haftası Dolu Dolu Geçti

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nda birbirinden eğlenceli etkinliklere katılarak keyifli anlar yaşadı.

Bursa`da Yaşlılar Haftası Dolu Dolu Geçti
banner98
 Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’, bu yıl da birbirinden güzel programlarla kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürlüğü, Huzurevi’nde yaşamını sürdüren yaşlılara hafta boyunca çeşitli etkinlikler yaparak keyifli anlar yaşattı.
‘Yaşlılar Haftası’nda çeşitli konuklara ev sahipliği yapan Huzurevi, halk oyunları gösterileri, Türk sanat müziği konserleri, oyunlar, kahvaltı ve doğum günü kutlamalarıyla renklendi. Huzurevi sakinleri, havanın güzelliğini fırsat bilerek, bahçede düzenlenen sokak oyunlarında gönüllerince eğlendi. Huzurevine ziyaretçi olarak gelen lise ve üniversite öğrencilerinin de katılım gösterdiği cilli, topaç, çuval yarışı, yumurta taşıma, bocce gibi oyunlarda huzurevi sakinleri, ilerleyen yaşlarına rağmen gençlere adeta taş çıkardı. Etkinliklerden biri de Saitabat’da gerçekleştirilen kahvaltı programı oldu. Huzurevi sakinleri, Saitabat Kadın ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine Saitabat Köyü’ne giderek köylü kadınların hazırladığı kahvaltının ve eşsiz doğasıyla göz dolduran köyün keyfini çıkardı.
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0