Bursa’da türkü şöleni

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, usta sanatçı Ali Çakar’ın konuk olarak sahneye çıktığı muhteşem konserde sanatseverlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Bursa’da türkü şöleni
banner98

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, Ocak ayı konserini Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Sanatseverlerin yoğun ilgiyle izlediği konser, Altan Göl’ün şefliğinde gerçekleştirildi.

‘Yandım Allah’, ‘Al Yorgan Atılmıyor’, ‘İzmir’in İçinde Al Yeşil Bayrak’, ‘Yarım Gelir Asta Asta’ ve ‘Tütüne mi Gidersin’ gibi sevilen eserlerin seslendirildiği konserde, Erzurum’dan Kırıkkale’ye, Giresun’dan Rumeli’ye kadar pek çok farklı yöreden türkülerle dinleyenlere müzik ziyafeti sunuldu.

Usta sanatçı Ali Çakar’ın konuk olarak sahneye çıktığı konserde, Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu da gösterileriyle programa renk kattı. Gecenin sonunda Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, şef Altan Göl ile sanatçı Ali Çakar’ı tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0