banner102

Bursa'da Tacizci Kameralara Yakalandı!

Bursa’da evine giden genç kadını taciz etmeye çalışan şüpheli, amacına ulaşamayınca kadını darp etti. Şüphelinin kadının peşine takılması, itişmeleri, genç kadının yere düşmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da Tacizci Kameralara Yakalandı!

 Olay, pazar gecesi 00.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Aktarhüssam Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Timurtaşpaşa otobüs duraklarında inip evine giden S.H.’nin (35) peşine bir kişi takıldı. Bir süre S.H.’yi takip eden şüpheli, ardından cinsel saldırıda bulundu. Kadının direnmesi üzerine bu sefer şüpheli, S.H.’yi darp ederek uzaklaştı. S.H.’nin polise haber vermesi üzerine, güvenlik kameralarını inceleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin H.U. olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda bir çok suçtan kaydı bulunan H.U., Çekirge semtinde gözaltına alındı.

TACİZ KAMERADA

Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç kadın yürüdüğü sırada H.U. peşine takılıyor. Ardından ikili arasında bir süre itişme oluyor. Daha sonra S.H.’nin yere düştüğü ve H.U.’nun kaçtığı görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 19:28

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0