Bursa'da şok! Sevgilisini sattığı adamı parası için öldürdü!

BURSA'da kendisinden 10 gündür haber alınamayan 59 yaşındaki Mustafa Y.'ın, ilişkiye girmek için telefon ile konuştuğu 30 yaşındaki Arzuhan Ç. isimli kadın ile sevgilisi 22 yaşındaki Gökhan A. tarafından, parası için otomobille kaçırılıp, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, gözaltına aldığı Arzuhan Ç.'nin cinayeti itiraf etmesinden sonra Gökhan A.'yı da yakaladı. Şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada Y.'ın cesedine ulaşıldı.

Bursa'da şok! Sevgilisini sattığı adamı parası için öldürdü!
banner98
 Merkez Osmangazi İlçesi'nde telefon satan bir işyerinde çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Y.'dan ailesi on gündür haber alamayınca polise başvurdu. Y.'ın otomobili geçen hafta Soğanlı Mahallesi'nde boş bir arazide terk edilmiş olarak bulundu. Cinayet şüphesi üzerine polis Y.'ın cep telefonu ile en son konuştuğu Arzuhan Ç.'yi gözaltına aldı. Tehdit ve hakaret gibi 4 ayrı suçtan kaydı bulunan Arzuhan Ç.'yi sorgulayan polis, Mustafa Y.'ın öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

'SEVGİLİM BENİ SATIYORDU'

Verdiği ifadede sevgilisi olan Gökhan A.'nın para karşılığı kendisini erkeklere sattığını söyleyen Arzuhan Ç. şunları anlattı:

"Mustafa Y'da müşterilerimden biriydi. Olay günü birlikte olmamız için beni aradı. Gökhan, 'Bunda para vardır. Alalım' diyerek teklifi kabul etmemi sağladı. Olay günü Santral Garaj'a otomobili ile gelen Mustafa Y. beni ve Gökhan'ı araca aldı. Ben önde, Gökhan arka koltukta oturuyordu. Şehirden ayrıldıktan sonra Gökhan bıçağı çıkartıp Mustafa Y.'ı tehdit etti. Aracı yolun kenarına çekmesini istedi. Bu sırada onu bıçaklayarak öldürdü. Cebinde bulunan 300 TL'yi aldı. Sonra cesedi Avrancık köyü Yolunda boş bir araziye gömdük."

CESET BULUNDU.

Polis Arzuhan Ç.'nin bu açıklamalarından sonra 4 ayrı suçtan kaydı bulunan Gökhan A.'yı da gözaltına aldı. Sanıkların yer göstermesi sonucu Avrancık Köy Yolu'nda yapılan aramada Y.'ın toprağa gömülü cesedi bulundu.

Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0